Open menu

ANKO Verzekeringsdienst

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 44 80

Knip & Klaar polis

Makkelijk, eenvoudig, goedkoop en maximale zekerheid!

De Knip en Klaar polis is speciaal samengesteld voor kapsalons die uitsluitend wassen, knippen en verven.

De Knip & Klaar polis is een verzekeringspakket speciaal samengesteld voor kappers met een kapsalon waar uitsluitend wordt gewassen, geknipt, geverfd etc. met verder geen nevenactiviteiten zoals een nagelstudio of zonnebank. Met deze polis verzeker je in één keer 9 onderdelen waarmee vele risico’s voor jouw salon zijn afgedekt. 

Je kunt aansprakelijk worden gesteld door klanten, werknemers of leveranciers. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is je kapsalon verzekerd, als jij of je medewerkers per ongeluk in het oor van een klant knippen of verf morsen op de kleding van de klant. 

Stel, je kapsalon brandt af. Dan ben je verplicht om het loon van je werknemers door te betalen. Standaard dekt deze verzekering de kosten van het loon van je medewerkers en je eigen inkomen voor 52 weken af en ook nog de andere vaste kosten van jouw salon.

Je kunt als werkgever aansprakelijk worden gesteld voor de schade die je werknemers lijden door betrokkenheid bij een ongeval terwijl zij een motorrijtuig besturen tijdens hun werkzaamheden. Daarbij maakt het geen verschil of de werknemer voor de werkgever op reis is met een bedrijfsauto of met zijn/haar privé-auto.

Naast schade aan het pand, kan er ook schade ontstaan aan de goederen en inventaris in je salon zoals je voorraad haarverf of dure kappersstoelen. De schade kan ontstaan door onder andere brand, water of een inbraak.

Bij ons kun je de elektronische apparaten in jouw salon meeverzekeren. Denk hierbij aan kassasystemen, computers of IPL-apparatuur. 

Vergoedt de extra kosten die nodig zijn voor het herstellen van bijvoorbeeld vernietigde of beschadigde administratie. De maximum vergoeding is € 2.500,- per gebeurtenis. 

Elke dag ontvang je klanten in je kapsalon. Je bent dan ook extra trots op je salon, waar je al deze klanten kan helpen. Een schade aan je bedrijfsgebouw kan grote gevolgen hebben. Denk hierbij aan schade door brand, water, inbraak of storm. Met deze verzekering verzeker je de verbeteringen die zijn aangebracht in het huurpand zoals een nieuwe vloer, keuken, toilet of plafond.

Vergoedt het winkelgeld bijvoorbeeld in jouw salon, wanneer dit onder dwang wordt gestolen uit de kassa. 

Heb je lichtreclame en wordt dit vernield? Dan wordt een bedrag van maximaal € 2.500,- per gebeurtenis vergoed.

Bereken in 2 stappen je premie!

Jouw voordelen

 Exclusief voor ANKO-leden! 

 Kapsalons die alleen wassen, knippen en verven.

 Een compleet verzekeringspakket voor kapsalons! 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 80 of stuur ze een e-mail.

Andere pakketten:

Downloads