Open menu

ANKO Verzekeringsdienst

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 44 80

Zekerheidspakket Salon

Een compleet en overzichtelijk pakket voor salons met nevenactiviteiten

Het Zekerheidspakket is een verzekeringspakket speciaal samengesteld voor kappers en kapsalons met nevenactiviteiten. Biedt jij naast wassen, knippen en kleuren nog andere diensten aan jouw klanten aan? Zoals een schoonheidssalon, nagelstudio of zonnestudio. Dan is het Zekerheidspakket Salon geschikt voor jouw salon.

Als lid van de ANKO kun je profiteren van goede verzekeringen tegen scherpe premies. Door zelf je verzekeringen te kiezen, stel je een ideaal pakket samen op basis van je wensen en behoeftes.Ook is het mogelijk om de onderdelen van het pakket los van elkaar te sluiten. Maar hoe meer onderdelen je afsluit, hoe hoger je pakketkorting! Maak een keuze uit onderstaande verzekeringen:

Elke dag ontvang je klanten in je kapsalon. Je bent dan ook extra trots op je salon, waar je al deze klanten kan helpen. Een schade aan je bedrijfsgebouw kan grote gevolgen hebben. Denk hierbij aan schade door brand, water, inbraak of storm. Meer informatie >

Naast schade aan het pand, kan er ook schade ontstaan aan de goederen en inventaris in je salon zoals je voorraad haarverf of dure kappersstoelen. De schade kan ontstaan door onder andere brand, water of een inbraak.

Meer informatie >

Stel, je kapsalon brandt af. Dan ben je verplicht om het loon van je werknemers door te betalen. Standaard dekt deze verzekering de kosten van het loon van je medewerkers en je eigen inkomen voor 52 weken af en ook nog de andere vaste kosten van jouw salon.

Meer informatie >

Je kunt aansprakelijk worden gesteld door klanten, werknemers of leveranciers. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is je kapsalon verzekerd, als jij of je medewerkers per ongeluk in het oor van een klant knippen of verf morsen op de kleding van de klant. Meer informatie >

Als je salon milieuschade, zoals bodem- of waterverontreiniging veroorzaakt, dan moet je de saneringskosten vaak zelf betalen. Met onze MSV ben je tegen deze risico’s verzekerd.
Meer informatie > 

Bij ons kun je de elektronische apparaten in jouw salon meeverzekeren. Denk hierbij aan kassasystemen, computers of IPL-apparatuur. 

Je kunt als werkgever aansprakelijk worden gesteld voor de schade die je werknemers lijden door betrokkenheid bij een ongeval terwijl zij een motorrijtuig besturen tijdens hun werkzaamheden. Daarbij maakt het geen verschil of de werknemer voor de werkgever op reis is met een bedrijfsauto of met zijn/haar privé-auto.

Meer informatie >

Wil je advies of meer informatie?

Overweeg je om het Zekerheidspakket Salon af te sluiten? Wij nemen vrijblijvend contact met je op: ons advies is gratis en je zit nergens aan vast! Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen we graag enkele gegevens van je weten: 

Ben je lid van de ANKO?In welke verzekeringen ben je geïnteresseerd?


Aanhef:


Jouw voordelen

 Exclusief voor ANKO-leden

 Pakket speciaal voor kappers

 Stel zelf je ideale verzekeringspakket samen!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 80 of stuur ze een e-mail.

Andere pakketten: