Open menu

ANKO Verzekeringsdienst

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 44 80

Rechtsbijstand­verzekering voor salons

Verzekerd van juridische hulp bij conflicten

Een discussie met een werknemer over een arbeidsovereenkomst? Een leverancier komt zijn afspraken niet na? Dit zijn allemaal zaken waar je als eigenaar van een kapsalon mee te maken krijgt. 

Iedereen kan een juridisch conflict krijgen, dan wil je graag verzekerd zijn van professionele juridische hulp. Hierbij kun je denken aan ontslagprocedures of een niet nageleefd concurrentiebeding. Ook al probeer je het voorkomen, toch word je soms gedwongen om een juridische procedure te starten, tegen bijvoorbeeld een medewerker, klant of leverancier. Een rechtsbijstand dekt de kosten voor juridisch, advies, proces- en gerechtskosten, deurwaarder en advocaat. 

Let op: Met een privé rechtsbijstandverzekering ben je niet verzekerd tegen conflicten tijdens je werk als kapper en ondernemer. Problemen met klanten, leverancier of werknemers, vallen daar bijvoorbeeld niet onder.  

In deze onzekere tijden, stappen mensen steeds sneller naar de rechter bij een conflict. Om een conflict op te lossen bij de rechter kost vaak veel tijd, energie en geld. Om ervoor te zorgen dat de kosten bij een conflict niet hoog oplopen, biedt een rechtsbijstandverzekering ondersteuning bij juridische conflicten. Een rechtsbijstandverzekering helpt je bij het afhandelen van lastige conflicten rondom je salon. Dit kan je niet alleen veel tijd en energie besparen, je kunt er ook een hoop geld mee besparen. 

Collectieve rechtsbijstandverzekering

Je kunt als lid van ANKO via ANKO Verzekeringsdienst een collectieve rechtsbijstandverzekering sluiten. De ANKO Rechtsbijstandsverzekering biedt ANKO-leden een complete rechtsbijstandverzekering voor de kosten van juridische hulp in de meest voorkomende situaties, zonder dat je daarbij onverantwoorde financiële risico´s loopt.

ANKO juridisch advies

Samen met de verzekeraar hebben ANKO en ANKO Verzekeringsdienst een uniek concept ontwikkeld. In dit concept is een samenwerking met ANKO Juridisch Advies opgenomen. Je zaak wordt in behandeling genomen door de advocaat en/of juristen van ANKO Juridisch Advies. De juristen van de ANKO beschikken over specifiek op de kappersbranche toegesneden kennis, staan garant voor een persoonlijke aanpak en begeleiden alle juridische procedures van begin tot eind.

                           

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 80 of stuur ze een e-mail.