Arbeidsongeschiktheids­verzekering voor kapsalons

Met een eigen kapsalon kun je niet voor langere tijd gemist worden. Als je zelf ziek bent of arbeidsongeschikt raakt, dan kun je (tijdelijk) niet meer werken. Je hebt zelf geen inkomen en krijgt van de overheid als ondernemer in de kappersbranche ook geen uitkering.

Een lange ziekteperiode kan daarom het bestaan van jouw kapsalon in gevaar brengen. Hoe kun je salon en jezelf hier tegen beschermen? Lees meer ››

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor kappers (AOV)

 BESCHERM JEZELF EN JE SALON TEGEN ARBEIDSONGESCHIKTHEID EN ZIEKTE

eigenaar kapperszaak - AOVWat zijn de gevolgen als je zelf tijdelijk of langdurig niet kan (mee)werken? Kun je het inkomen missen? Moet je vervanging regelen en hoelang kun je dit zelf blijven betalen?

De helft van de ondernemers (35 - 65 jaar) is langer dan 90 dagen ziek geweest. Maak daarom inzichtelijk voor jezelf, wat je huidige situatie is.

AOV VOOR KAPPERS AFSLUITEN?

Onze adviseurs adviseren je graag over welke arbeidsongeschiktheidsverzekering voor kappers goed zou aansluiten bij jouw situatie. Hierdoor voorkom je dat je kapsalon failliet gaat en ben je verzekerd van inkomen als je tijdelijk of langdurig arbeidsongeschikt raakt. 

"Tip: je kan een behoorlijk deel van de premie voor de AOV terugvorderen bij de belastingdienst in de aangifte van de inkomstenbelasting."

Robert Sluis - adviseur ANKO Verzekeringsdienst