Gebouwenverzekering voor kappers

 PAND GEKOCHT? VERZEKER DAN DE HERBOUWWAARDE VAN JE SALONPAND 

Bij een grote brand of een andere flink schade door water inbraak of storm. Dan heb je kans dat het pand van je salon volledig of gedeeltelijk opnieuw herbouwd worden. Dit kan grote gevolgen hebben voor je salon.

HEB IK EEN GEBOUWENVERZEKERING NODIG VOOR MIJN SALON?

Als je een pand hebt gekocht, dan heb je een gebouwenverzekering nodig. Hierbij kun je de herbouwwaarde van het pand verzekeren. Je pand kan volledig of gedeeltelijk afbranden. Hierdoor kun je (tijdelijk) geen klanten ontvangen en moet je het volledige pand herbouwen. Dit kost veel tijd en energie. Zorg daarom dat je hierover geen zorgen hoeft te maken en verzeker de herbouwwaarde van je pand goed (exclusief de grond).

Tip: het is verstandig de herbouwwaarde door een erkend taxateur te laten vaststellen. Met een recent taxatierapport krijg je garantie tegen onderverzekering en dus maximale zekerheid.

Heb je een pand gehuurd kijk dan bij de huurdersbelangverzekering

WAT ZIJN DE GEVOLGEN BIJ SCHADE AAN JE SALONPAND?

  • Overdag, kun je bij schade snel ingrijpen. Na sluitingstijd, is de ellende vaak niet te overzien. 
  • Je pand moet volledig of gedeeltelijk opnieuw herbouwd worden.
  • De kosten voor het herbouwen van een pand, kun je niet in één keer zelf betalen. 

WAT KOST EEN GEBOUWENVERZEKERING VOOR KAPPERS?

Bekijk de tarieven »

 

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

Sfeerbeeld - Icon

Tarieven gebouwenverzekering voor een salon

Wat kost de gebouwenverzekering?

Je betaalt voor deze verzekering 1,5577 ‰ over de herbouwwaarde van het pand, dan wel over de waarde van de aangebrachte verbeteringen. Deze premie geldt voor panden die van steen gebouwd zijn en hard gedekt zijn. Als er sprake is van een afwijkende bouwaard, dan kun je de premie bij ons opvragen.

Rekenvoorbeeld

Als de herbouwwaarde van je salonpand op 
€ 200.000,- vastgesteld is, dan betaal je een premie van € 311,54 per jaar*. Onze adviseurs helpen je graag met berekenen van de premie voor je salon. 

* Exclusief assurantiebelasting en administratiekosten.

We adviseren of helpen je graag

Kom je er niet uit? Of wil je advies? Onze adviseurs helpen je graag bij het berekenen van de premie voor je salon of bekijken graag samen wat het beste bij je situatie past. Vul het formulier in, dan nemen we contact met je op.