Rechtsbijstandsverzekering voor kappers

 VERZEKERD VAN JURIDISCHE HULP

Een conflict met een werknemer over een arbeidsovereenkomst of een leverancier van haarproducten die zijn afspraken niet nakomt. Helaas kun je hier dagelijks mee te maken krijgen, als ondernemer in de kappersbranche. De begeleiding van een jurist en financiële ondersteuning zijn onmisbaar bij een juridisch conflict!

HEB IK RECHTSBIJSTAND NODIG ALS KAPPER?

Helaas kun je een conflict met een medewerker, klant of leverancier niet altijd uit de weg gaan. Om ervoor te zorgen dat de kosten bij een conflict niet hoog oplopen, biedt een rechtsbijstandverzekering ondersteuning bij juridische conflicten.

Een rechtsbijstandverzekering dekt bij juridische conflicten de kosten voor juridisch advies, een deurwaarder, proces- en gerechtskosten en een advocaat. 

UNIEKE VOORDELEN VAN DE RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VOOR KAPPERS

Je kunt gebruik maken van gespecialiseerde juristen, die beschikken over specifieke kennis van de kappersbranche. Zij staan garant voor een persoonlijke aanpak en begeleiden juridische procedures van begin tot eind.

Conflict met een zzp'er die een stoel huurt in je salon of op een andere manier over het verhuur van onroerend goed? Rechtsbijstand in dit soort situaties is standaard gedekt.

Importeer je producten (bijvoorbeeld kappersbenodigdheden of speciale kappersstoelen) uit het buitenland en ontstaat er een conflict over de invoerrechten? Als je bezwaar hebt gemaakt en dat is afgewezen, kan ANKO Rechtsbijstand je verder helpen.

Twee voertuigen zijn kosteloos meeverzekerd voor rechtsbijstand.

Begeleiding door een jurist van de ANKO (maximaal vergoedt tot € 30.000,- per conflict).

RobertSluis-team-ANKOVerzekeringsdienst.png

"Je hebt een zakelijke rechtsbijstand nodig voor conflicten met klanten, leveranciers of werknemers. Je privé rechtsbijstand dekt dit niet."

Robert Sluis - Adviseur ANKO Verzekeringsdienst

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

Sfeerbeeld - Icon