Nieuws

« Terug

De eerste polis via de ANKO online afsluitstraat is een feit!

Carola & Robert 2

Op woensdag 13 april is adviseur Robert Sluis met een mooie bos bloemen langs geweest bij Carola Wittebrood van Salon Proud Hair & More. Carola is de eerste relatie van ANKO Verzekeringsdienst die via de ANKO Afsluitstraat een Knip & Klaar polis heeft afgesloten en dit moet natuurlijk gevierd worden.

Salon Proud Hair & More
Salon Proud Hair & More is na een verbouwing van 2,5 maand op 11 april open gegaan met een zeer fraaie salon. Naast een professionele kapsalon is Salon Proud ook Keune Ambassador. Keune levert de haircosmetics, maar zorgt ook voor een luxe uitstraling. Wist je dat Keune, net als Schouten Zekerheid (ANKO Verzekeringsdienst), een familiebedrijf is?

Bij Salon Proud Hair & More wordt gebruik gemaakt van een handige tool die precies laat zien welke haarkleur het mooiste bij de huid matcht en er wordt advies gegeven over hoe je het beste je haar kunt verzorgen en stijlen, zodat de conditie van je haar en hoofdhuid gezond blijft. Ook met haar en/of hoofdhuid problemen, denk aan allergieën of geïrriteerde hoofdhuid, kan je terecht bij Salon Proud.

Naast de Knip & Klaar Polis heeft Carola voor haar personeel een ziekteverzuimverzekering en arbodienstverlening geregeld via ANKO Verzekeringsdienst.
ANKO Verzekeringsdienst wenst Carola en haar team enorm veel succes toe in de mooie verbouwde salon.

Wil je meer weten over Salon Proud? Neem een kijkje op de website.

De Knip & Klaar Polis
De Knip & Klaar Polis is speciaal voor salons die alleen wassen, knippen en verven. Dit verzekeringspakket verzekert de acht meest voorkomende risico’s voor je salon zoals bedrijfsaansprakelijkheid, de inventaris en ook de producten (goederen) en heel belangrijk verlies van inkomsten bij stilstand (bedrijfsschade). Maar ook onder andere gratis dekkingen voor kasgeld, reconstructie en vandalisme aan reclameborden.

Bereken eenvoudig en vrijblijvend de premie voor jouw salon met onze handige online tool. Wil je net als Carola de polis online afsluiten, kan dat ook gemakkelijk via dezelfde tool.

Proud Hair salon  Proud Hair & More 2   Foto Carola en Robert

« Terug