OVER ANKO VERZEKERINGSDIENST

DE SPECIALIST VOOR KAPPERSVERZEKERINGEN
Langdurig verzuim door kapperseczeem, diefstal van exclusieve merkproducten of brand in je salon. De kans is groot dat je hier ooit mee te maken krijgt. Als gepassioneerd kapper maak je je liever niet druk om zulke risico’s. Jij denkt liever na over nieuwe trends, manieren om nieuwe klanten aan te trekken en hoe je huidige klanten het nóg meer naar de zin maakt in jouw salon.
ONBEZORGD KNIPPEN EN ONDERNEMEN
ANKO Verzekeringsdienst is speciaal voor ondernemers in de kappersbranche. Wij zorgen ervoor dat jij en je salon goed verzekerd zijn, zodat jij onbezorgd kunt ondernemen. Al circa 1.900 ANKO-leden gingen je voor. 
KENNIS VAN DE KAPPERSBRANCHE
Hoewel buitenstaanders het vaak niet zien, begrijpen wij wel dat het kappersvak zwaar kan zijn, doordat kappers hele dagen staan, met chemicaliën werken en letterlijk met hun handen in (vochtig) haar zitten. Dat brengt risico’s met zich mee die niet voor andere beroepen gelden.
Bij de ANKO Verzekeringsdienst hoef je niet uit te leggen wat kapperseczeem is. Vragen hoe je je daartegen – en tegen andere typische kapperskwalen – verzekert beantwoorden wij dagelijks!

EXCLUSIEF VOOR ANKO-LEDEN
De ANKO Verzekeringsdienst is alleen en speciaal voor ANKO-leden. Omdat we een grote groep kappers vertegenwoordigen, kunnen we groot inkopen. Dat betekent extra voordeel voor jou!

ONZE SAMENWERKING MET DE ANKO
In 2000 is ANKO Verzekeringsdienst opgezet in samenwerking met de ANKO. Je kunt alleen van het aanbod van verzekeringen gebruik maken als je lid bent van de ANKO. 

ONZE VOORDELEN VOOR KAPPERS!

  • Samenwerking met ANKO!
  • 20 jaar ervaring.
  • Exclusief voor ANKO-leden.
  • Maatwerk voor kappers.
  • Persoonlijk advies voor je salon.
  • Voordelig tarief.
  • Unieke dekkingen.

BEN JE AL LID VAN DE ANKO?
Lid worden doe je voor jezelf, je team en voor de toekomst van de kappersbranche. Als je lid bent kun je profiteren van voordelige verzekeringen voor kappers en unieke gratis dekkingen! 

Lid van de ANKO worden ››

Ons team van specialisten

Laat je adviseren door onze deskundige adviseurs over de verzekeringen die het beste bij jouw salon passen. Zij hebben jarenlange ervaring met het adviseren van salons. Je kunt een afspraak met ons maken om jouw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat je kunt besparen op je huidige verzekeringen.
RobertSluis-team-overons-ANKOVerzekeringsdienst.png

Robert Sluis

Adviseur op locatie 

HansJacobs-team-overons-ANKOVerzekeringsdienst.png

Hans Jacobs

Adviseur

EstherVanDerPol-team-overons-ANKOVerzekeringsdienst.png

Esther van de Polder

Teamleider

DennisWoudenberg-team-overons-ANKOVerzekeringsdienst.png

Dennis Woudenberg

Adviseur

PeterDeVries-team-overons-ANKOVerzekeringsdienst.png

Peter de Vries

Adviseur