Over ANKO Verzekeringsdienst

Langdurig verzuim door kapperseczeem, diefstal van exclusieve merkproducten of brand in je salon. De kans is groot dat je hier ooit mee te maken krijgt. Als gepassioneerd kapper maak je je liever niet druk om zulke risico’s.

Jij denkt liever na over nieuwe trends, manieren om nieuwe klanten aan te trekken en hoe je huidige klanten het nóg meer naar de zin maakt in jouw salon. We helpen je daarom graag bij het in kaart brengen van de risico's van je salon en hoe je je daartegen kunt verzekeren. Lees meer ››

DE SPECIALIST VOOR KAPPERSVERZEKERINGEN

Hoewel buitenstaanders het vaak niet zien, begrijpen wij wel dat het kappersvak zwaar kan zijn, doordat kappers hele dagen staan, met chemicaliën werken en letterlijk met hun handen in (vochtig) haar zitten. Dat brengt risico’s met zich mee die niet voor andere beroepen gelden.

Bij de ANKO Verzekeringsdienst hoef je niet uit te leggen wat kapperseczeem is. Vragen hoe je je daartegen – en tegen andere typische kapperskwalen – verzekert beantwoorden wij dagelijks! 

ONBEZORGD KNIPPEN & ONDERNEMEN
ANKO Verzekeringsdienst is er speciaal voor ondernemers in de kappersbranche. Wij zorgen ervoor dat jij en je salon goed verzekerd zijn, zodat jij onbezorgd kunt ondernemen. Al circa 1.900 ANKO-leden gingen je voor. 

VRIJBLIJVEND ADVIES

Je kunt je laten adviseren door onze deskundige adviseurs over de verzekeringen die het beste bij jouw salon passen. Zij hebben jarenlange ervaring en adviseren dagelijks ondernemers. Je kunt een afspraak met ons maken om jouw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat je kunt besparen op je huidige verzekeringen. Maak kennis met ons team ››

ANKO-Verzekeringsdienst-klassieke-inrichting-kapperszaak-schoonheidssalon-barbier


ONZE VOORDELEN VOOR KAPPERS!

✂ Samenwerking met de ANKO;
✂ 20+ jaar ervaring;
✂ Exclusief voor ANKO-leden;
✂ Maatwerk voor kappers;
✂ Persoonlijk advies voor je salon;
✂ Voordelige premies; 
✂ Unieke dekkingen voor kappers.

Onze samenwerkingen

De ANKO Verzekeringsdienst is alleen en speciaal voor ANKO-leden. Omdat we een grote groep kappers vertegenwoordigen, kunnen we groot inkopen. Dat betekent extra voordeel voor jou!

In 2000 is ANKO Verzekeringsdienst opgezet in samenwerking met de ANKO. Je kunt alleen van het aanbod van verzekeringen gebruik maken als je lid bent van de ANKO. 

  • Samenwerking met diverse gerenommeerde verzekeraars.
  • Eigen volmachtbedrijf: bevoegd om voor meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden.
  • Breed netwerk van taxateurs, keuringsbedrijven en schadeherstellers. 

BEN JE AL LID VAN DE ANKO?
Lid worden doe je voor jezelf, je team en voor de toekomst van de kappersbranche. Als je lid bent kun je profiteren van voordelige verzekeringen voor kappers en unieke gratis dekkingen! 

Lid van de ANKO worden ››