Open menu

ANKO Verzekeringsdienst

Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 44 80
Wij helpen je graag!

Over de ANKO Verzekeringsdienst

De ANKO Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met de ANKO met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. Je kunt terecht bij één dienst waar verzekeringsspecialisten jou te woord staan voor al jouw verzekeringsvragen.

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen met jou inventariseren wij wat de risico’s zijn en kies jij welke risico’s je wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij jouw keuze.

Schouten Zekerheid
De ANKOVerzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van haar  dienstverlening

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Jacobs of Robert Sluis via 010 - 288 44 80, of stuur Hans en Robert een e-mail.