Open menu

ANKO Verzekeringsdienst

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 44 80

Over ons

Over ANKO Verzekeringsdienst

ANKO Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met de ANKO met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. Je kunt bij ons terecht met al je verzekeringsvragen.  

Ons team 

Wij zetten ons bij ANKO Verzekeringsdienst in om jou zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de kappersbranche. Je kunt een afspraak met ons maken om jouw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat jij kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die bij kappers spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak. 

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Jouw keuze
Samen met jou inventariseren wij wat de risico’s zijn en kies jij welke risico’s je wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij jouw keuze.

Schouten Zekerheid
De ANKOVerzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van haar dienstverlening

Contactgegevens

T:  010 - 288 44 80
E: info@ankoverzekeringsdienst.nl

Ons team

Robert Sluis

Adviseur 

Hans Jacobs

Adviseur 

Esther van de Polder

Adviseur 

Dennis Woudenberg

Adviseur 

Peter de Vries

Adviseur