ZZP-PAKKET VOOR KAPPERS 

 SPECIAAL PAKKET VOOR ZELFSTANDIGE KAPPERS  

  ✓ Voordelig en vast tarief per jaar

  ✓ Speciaal voor kappers zonder personeel

  ✓ Veelvoorkomende risico's voor zelfstandige kappers verzekerd


VOOR WIE IS HET ZZP-PAKKET VOOR KAPPERS?

Werk je zonder personeel en ga je bij klanten langs of komen deze bij jou langs? Dan hebben wij een ideaal verzekeringspakket tegen een voordelige prijs voor de risico’s van iedere zelfstandige kapper. Het pakket is speciaal voor de ambulante kapper, thuiskapper of een kapper die een stoel huurt in een salon of (zorg)instelling. 

WAT KOST HET KAPPERS ZZP-PAKKET?

Je betaalt slechts € 228,50 per jaar (exclusief assurantiebelasting en administratiekosten) voor het hele verzekeringspakket. 

BEN JE EEN ZZP-ER MET EEN EIGEN SALONPAND?

Als zelfstandige kapper kun je natuurlijk ook vanuit je eigen salonpand werken. Heb je een salonpand gekocht of gehuurd? Dan hebben wij pakketten waarbij je het pand van je salon ook kan verzekeren.

Voor huurders van een salonpand bieden we de Knip & Klaar polis aan en voor eigenaren van een salonpand het Zekerheidspakket Salon.  

Onze specialisten

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

ZZP-pakket voor zelfstandige kappers

Als zelfstandige kapper ben je afhankelijk van je klantenkring. Je hebt ook geen inkomen als je jouw klanten niet kan knippen doordat bijvoorbeeld je kappersspullen onbruikbaar zijn geworden door een schade of je huis en tevens locatie van je salon is afgebrand. Daarom is het erg belangrijk om je als zelfstandige kapper goed te verzekeren tegen ongelukken waar je geen invloed op hebt, zodat je snel weer aan de slag kunt gaan. 

bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

Aansprakelijkheid

_____________________________

ONGELUK BIJ DE KLANT

Als je bij een klant thuis per ongeluk een dure vaas omstoot of verf morst waardoor er een lelijke verfvlek ontstaat, dan kan de klant deze kosten op je verhalen. Maar je klant kan ook over het snoer van je föhn struikelen of je kan een brandwond veroorzaken met de stijltang. Erg vervelend allemaal, maar gelukkig hoef je je met deze verzekering geen zorgen te maken over de vervanging van deze spullen of de ziekenhuiskosten van de klant.

bedrijfsverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

Goederen- en inventaris

_____________________________

SCHADE AAN JE SPULLEN

Als zelfstandige kapper heb je al je kappersscharen, voorraad haarverf, een dure kappersstoel en wastafel zelf betaald. Door brand- of waterschade kunnen deze spullen allemaal zo erg beschadigd raken dat je ze niet meer kunt gebruiken. Als zelfstandige kapper kun je het je niet veroorloven om zonder inkomen te zitten en wil je jouw klanten blijven knippen. Door deze verzekering kun je snel nieuwe spullen kopen, zodat je geen zorgen hebt en kunt blijven werken.
_____________________________
✓ Gratis dekking voor kasgeld, reconstructie en vandalisme aan reclameborden. 

eigenvervoerverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

eigen vervoer verzekering

_____________________________

JE KAPPERSPULLEN GESTOLEN

Als zelfstandige kapper ben je veel op pad en kan er nog wel eens iets mis gaan. Met deze verzekering zijn je kapperspullen verzekerd tegen verlies, beschadiging of diefstal tijdens het vervoer met je eigen auto. Dit kan natuurlijk onderweg of tijdens het laden en lossen gebeuren. Door deze verzekering kun je de kapotte spullen snel laten maken of andere spullen kopen. Hierdoor kun je snel weer op pad met je auto en kapperspullen naar je klanten.

goederen-en-inventarisverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

Aanvullend verzekeren