Bescherm je salon tegen schade 

 BELANGRIJKSTE RISICO'S IN DE KAPPERSBRANCHE  

Schade door brand, water, storm, bliksem en diefstal? Het kan allemaal voorkomen in jouw salon! In het ergste geval kan jouw kapsalon zelfs failliet gaan. Alleen als je weet wat de risico’s zijn, kun jij bepalen welke risico’s je zelf wil dragen en welke je wil verzekeren. Daarom zetten wij de meest voorkomende risico’s voor jou op een rij. 

AANSPRAKELIJKHEID
Je kunt aansprakelijk worden gesteld door klanten, werknemers of leveranciers voor zaakschade of letselschade. Een klant of medewerker glijdt uit op een natte vloer, je morst verf op de dure kleding van een klant of knipt in het oor van je klant. 

DIEFSTAL
Een overvaller of inbreker? Die hoopt niemand tegen te komen. Inventaris, elektrische apparaten en voorraad worden in salons vaak op bestelling gestolen. Als dit in jouw kapsalon gebeurt, dan moet je al snel een paar dagen je zaak sluiten om de gestolen spullen in jouw salon te vervangen.

VERVOER
Onderweg naar een klant, de supermarkt of naar de salon kan er van alles gebeuren. Je kan onderweg pech krijgen of al je kappersspullen kunnen uit de auto gestolen worden. 

Bekijk alle risico's »

Onze specialisten

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

Welke risico's wil je verzekeren voor je salon?

bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

Aansprakelijkheid

  Claim van een klant 

_____________________________

Je knipt in het oor van je klant. Pijnlijk en vooral heel vervelend als je opdraait voor de ziekenhuiskosten van je klant. Of je medewerker blaast de dure merkbril van je klant om met de föhn en deze valt op de grond. Dan kan de klant, je salon hiervoor aansprakelijk stellen. Prettig, als je salon hiertegen goed verzekerd met een aansprakelijkheidsverzekering voor kappers.

Meer informatie ››
bedrijfsverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

Bedrijfsschade

  Voorkom een faillissement 

_____________________________

Door een grote brand, inbraak of waterschade moet je je kapsalon sluiten en loop je veel inkomsten mis. Je vaste lasten zoals je huur en personeelskosten moet je gewoon blijven betalen. Met een bedrijfsschadeverzekering heb je geen zorgen over de vaste lasten bij schade aan je salon en verzeker je ook de misgelopen nettowinst van je kapsalon.

Meer informatie ››
eigenvervoerverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

Bedrijfsauto

 VERZEKERD ONDERWEG  

_____________________________

  • Bonuskorting tot maar liefst 75%
  • Bonusgarantie
  • 3 jaar de volledige nieuwwaarde van personenauto’s tot € 90.000,-
  • Gratis hulpverlening bij schade
  • Volledig casco: vervangend vervoer in Nederland na een ongeval
  • Je betaalt € 135,- minder van je eigen risico bij reparatie via een samenwerkend herstelbedrijf
  • Je betaalt € 68,- minder van je eigen risico bij ruitvervanging door Carglass of Autotaalglas
  • Bij ruitherstel geen eigen risico.
Meer informatie ››
milieuschadeverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

Milieuschade

  Asbest komt vrij   

_____________________________

Met een milieuschadeverzekering verzeker je het financiële risico van het veroorzaken van verontreiniging aan de bodem en het oppervlaktewater. Je aansprakelijkheidsverzekering biedt in de meeste gevallen geen dekking bij een milieuschade. Maar als je de veroorzaker bent van de milieuschade, dan draai je wel op voor de saneringskosten. Bescherm je salon hiertegen!

rechtsbijstandsverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

Rechtsbijstand

 HULP BIJ EEN CONFLICT   

_____________________________

Als ondernemer in de kappersbranche kun je een juridische conflict met een klant, de gemeente of medewerker krijgen. Dan kunnen de kosten hoog oplopen en is het prettig als je kunt rekenen op juridische hulp van je rechtsbijstandverzekering.

Meer informatie ››
reconstructieverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

Reconstructie

 Ál je administratie vernield 

_____________________________

Erg vervelend als je je klantgegevens, afspraken en andere administratie niet meer kunt bekijken doordat het beschadigd is. Als je geen recente back-up hebt gemaakt kan het veel geld kosten om deze gegevens te achterhalen. Deze verzekering vergoedt de extra kosten voor het herstellen van vernietigde of beschadigde administratie.
winkelgeldverzekering-anko-verzekeringsdienst.jpg

Winkelgeld

 Winkelgeld gestolen 

_____________________________

Een overval of inbraak hoop je nooit mee te maken in je salon, maar helaas kan dit wel voorkomen. Ook als je geld wegbrengt naar de bank, kan je beroofd worden. In al deze situaties krijg je geld terug van deze verzekering.
kasten-anko-verzekeringsdienst.jpg

TIP: Aanvullend verzekeren

 Ons aanbod 

_____________________________

✂  ANKO Verzuimpakket »
✂  Ongevallenverzekering »
✂  Privéverzekeringen »
✂  Werknemersschade »
✂  Zorgverzekering »