Nieuw: de verzuim-ontzorg-oplossing

 VERZUIM-ONTZORG-OPLOSSING VOOR KAPPERS 

  Kappers maximaal ontzorgen bij het re-integratieproces van hun zieke medewerkers.
  Eigen verzuim van de salon, minder zwaar te laten meetellen in de premie.
 Ziekteverzuimverzekering: automatisch achteraf maandelijkse loondoorbetaling.

Kappers hebben dezelfde verplichtingen en kosten hebben als grote werkgevers. Maar kappers hebben meestal geen aparte HR-afdeling, minder re-integratiemogelijkheden, loondoorbetalingskosten wegen zwaarder en ze hebben minder ervaring bij het begeleiden van langdurige zieke medewerkers. Binnen de kappersbranche is er daarom veel behoefte aan een verzuim-ontzorg-oplossing speciaal voor kappers! 

DE VERZUIM-ONTZORG-OPLOSSING VOOR KAPPERS
Wil je extra zekerheid en wil je, je maximaal laten ontzorgen op het gebied van zieke medewerkers? Dat kan, met de all-in service, volledige vergoeding van eventuele interventiekosten, beperkt premierisico en poortwachtergarantie van de mkb-verzuim-ontzorg-oplossing! Dit aanbod bestaat uit de arbodienst, ziekteverzuimverzekering en de mkb-verzuim-ontzorg-oplossing.

Meer informatie » 

WE HELPEN JE GRAAG! 
Onze verzuimspecialisten geven je graag een gratis persoonlijk advies over wat het beste bij jouw salon past. Bel ons gerust op 010 - 288 49 59 of vul het formulier in en wij reageren zo snel mogelijk. 

Offerte aanvragen

Binnen 5 werkdagen een persoonlijk aanbod

Wat is de verzuim-ontzorg-oplossing voor kappers?

Voordelen

 All-in service: geen extra facturen rondom re-integratie zijn inbegrepen.
 Interventiekosten (op advies van de arbodienst) worden volledig vergoed. 
 Beperkt premierisico: het eigen verzuim wordt minder zwaar meegeteld in de premie. 
 Poortwachtergarantie: als je de adviezen van de bedrijfsarts en verzekeraar opvolgt, dan vergoedt de verzekeraar een eventuele loonsanctie.

 Nieuw: de verzuimregisseur 
Er is vanuit ondernemers in de kappersbranche veel vraag naar een dienst, die de toenemende schadelast rondom verzuim kan beperken en waarbij je ondersteuning bij verzuim krijgt. Deze dienst is speciaal ontwikkeld om meer grip te krijgen op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim.

Sfeerbeeld - Icon