Open menu

ANKO Verzekeringsdienst

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 44 80

Arbeidsongeschiktheid (AOV)

Je staat er uiteraard niet iedere dag bij stil, maar iedereen loopt het risico arbeidsongeschikt te worden. Voor werknemers zijn er regelingen getroffen toch een bepaald inkomen te behouden, maar voor ondernemers is er niets geregeld. Wat gebeurt er met het inkomen als je arbeidsongeschikt wordt?

Ondanks dat het niet het fijnste onderwerp is om bij stil te staan en de arbeidsongeschiktheidsverzekering als duur bekend staat is het wel belangrijk je situatie in kaart te brengen.

Onze specialisten kunnen je helpen de juiste afweging te maken en indien nodig een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je samen te stellen. Een verzekering die past bij jouw persoonlijke situatie. 

Premie
Uiteraard hebben wij afspraken met verzekeraars gemaakt over kortingen op de premies voor jou als lid van de ANKO. Ook indien je al een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt afgesloten kan het zinvol zijn deze goed tegen het licht te houden. Past de dekking nog bij je situatie of betaal je niet teveel?

                                                                  

Offerte aanvragen

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een zeer complexe en adviesgevoelige verzekering. Het is uitermate belangrijk dat deze verzekering aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen. 

Om tot een goed advies en aanbieding te komen is het van belang om een afspraak te maken met Hans Jacobs of Robert Sluis

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 57 of stuur ze een e-mail.